Per primera vegada en aquest segle la Festa Major de Roses celebrarà un Correfocs pels carrers de la Vila

Correfocs a la Festa Major de Roses

L’inici del Correfocs tindrà lloc a les 21.30 hores a la plaça del Teatre Municipal i acabarà a la Ciutadella, recorrent diferents carrers de Roses

Roses tornarà a celebrar entre el 10 i el 15 d’agost la seva Festa Major recuperant la totalitat d’activitats tradicionals després de dos anys condicionats per la pandèmia. Concerts, balls, tobogan gegant, fires i barraques, focs artificials, travessies de natació, festa de l’escuma, havaneres i sardanes, cercaviles geganteres… tornaran a omplir els carrers de la població. Enguany, a més, el Departament de Festes de l’Ajuntament incorpora al programa la realització d’un Correfocs que tindrà lloc la nit del diumenge 14 d’agost.

L’inici del Correfocs tindrà lloc a les 21.30 h a la plaça del Teatre Municipal i acabarà a la Ciutadella, recorrent la plaça de l’Empordà, carrer Girona, carrer de l’Escorxador, carrer Tarragona, carrer de la Mainada, carrer del Castell de la Trinitat, carrer de Lluís Companys, carrer de Sevilla i Ronda Miquel Oliva Prat.