Per què és segur visitar Roses aquest agost?

Roses

Magnifique coucher de soleil à Roses depuis la plage de la Seconde Moll

Els francesos que han visitat Roses al juliol es mostren sorpresos per les declaracions del seu primer ministre

El primer ministre francès, Jean Castex, ha recomanat als seus conciutadans no viatjar a Catalunya. No és la primera vegada que un polític francès intenta influir en la seva població per aconseguir que es quedin a fer turisme al seu territori però, malgrat tot, enumerem les raons per les que creiem que visitar Roses i la Costa Brava encara és una molt bona idea aquest estiu:

  • A Roses, segons el Departament de Salut de la Generalitat, només s’han detectat 2 casos de coronavirus per PCR en els últims 14 dies, mentre que a Barcelona n’hi ha hagut 2.397. 2 casos en una població de 20.000 habitants, “voilà la realitat”.
  • Les platges estan 100% obertes i no cal portar mascareta mentre estiguem en elles. A més, tothom ha de deixar una distància social entre tovalloles amb la qual cosa mai haureu estat tan tranquils a les platges de la Costa Brava que aquest estiu.
  • Les fronteres estan 100% obertes i no hi ha previsió de tancar-les. A més, en cas de tancament, la frontera sempre resta oberta per tornar al teu domicili.
  • La mascareta és obligatòria pel carrer, perquè això significa més seguretat per a tothom. I al restaurants NO cal portar-la perquè estàs amb el teu petit grup de convivència.
  • Totes les activitats estan obertes i amb més disponibilitat que mai: shopping, nàutica, restaurants, parcs aquàtics, platges, camins de ronda, … TOT ESTÀ OBERT.

Si coneixeu Roses la trobareu tan agradable com sempre i si no l’heu visitat mai no se’ns acudeix un moment més especial que fer-ho aquest estiu. Pregunteu-li als milers de turistes que ja ens han visitat aquest Juliol.

Cadascú és lliure de fer-li cas al Sr. Castex o a un simple mitjà local que dona informació objectiva i contrastada del què passa a Roses. Un petit mitjà de comunicació enamorat de la seva Vila, la Vila de Roses…

Nota de la Redacció:

En cas que decidiu venir a Roses no oblideu la mascareta!, perquè entre tots contribuïm a ser un destí segur