Nadal a Roses

Per Sant Jordi, intercanvi de llibres obert a tothom a l’Oficina de Català de Roses

Sant Jordi a l’Oficina de Català de Roses
Un moment de l'intercanvi de llibres a l’Oficina de Català de Roses durant una diada de Sant Jordi anterior / Foto: arxiu

Intercanvi de llibres obert a tothom, lectura de llegendes, jocs de llengua i reflexions sobre la cultura catalana seran els eixos d’aquest Sant Jordi a l’Oficina de Català de Roses

Entre els dies 19 i 25 d’abril, l’Oficina de Català de Roses reprèn el tradicional intercanvi de llibres en català obert a tothom i disposarà d’una parada de llibres a l’entrada de la sala d’exposicions de Ca l’Anita, seu de l’Oficina de Català de Roses.

Tothom que ho desitgi pot portar els llibres que té a casa que siguin en català, que estiguin en bon estat, que tractin sobre temes i gèneres diferents (novel·la, poesia, teatre, novel·la gràfica…) i que no vol rellegir més, per poder-los bescanviar. Aquesta iniciativa té com a objectiu d’afavorir l’intercanvi de llibres, donar-los una segona vida i fomentar la lectura en català.

A part d’aquesta actuació, els dies 19 i 20 d’abril també s’organitzen activitats diverses a l’aula per a l’alumnat dels cursos de català. Es llegiran llegendes de Sant Jordi, es projectaran vídeos i es faran activitats i jocs lingüístics en català, amb la finalitat de difondre la cultura i les tradicions catalanes i crear consciència lingüística de la llengua d’aprenentatge.