Per tercer diumenge consecutiu Roses agraeix la tasca del personal de la Residència Pi i Sunyer

Per tercer diumenge consecutiu una quinzena de vilatans van donar suport i ànims al personal de la Residència Pi i Sunyer de Roses

Un diumenge més, i van tres, una quinzena de rosincs i rosinques agraeixen la tasca del personal de la Residència Pi i Sunyer en tenir cura dels residents amb la seva lluita contra la Covid-19

Van dir que ho farien cada diumenge a les 12 del migdia, i ja porten tres. El passat 1 de novembre una quinzena de vilatans es van plantar davant la Residència Pi i Sunyer de Roses per donar tot el nostre suport i ànims a tot el personal de la Residència per cuidar dels nostres avis, que sabem de bona font que els cuiden bé”, van dir llavors.

Uns ànims i suport que van tornar a donar 7 dies després, i que ahir diumenge, tot i que la centre geriàtric ja va ser considerat dimarts passat zona verda i, per tant, demà dilluns ja podran rebre els residents la visita dels seus familiars, ho van voler tornar a fer.

Va esdevenir un acte un xic diferent als altres dos, ja que a través d’un bon altaveu es va sentir la cançó ‘Color de esperanza’ de Diego Torres, la qual cosa no només va fer sortir a les treballadores i el director de la Residència, Josep Marés, sinó també als veïns dels edificis del voltant que van sortir al balcó per sumar-se als aplaudiments. Fins i tot una resident del centre també va sortir a la finestra acompanyada de dues infermeres en sentir la cançó.

Tot seguit d’acabar-se la cançó, Mercè Fàbrega una de les persones que fa tres diumenges participa en aquesta acte va llegir el següent text:
Bon dia,

Estem aquí de nou per donar-vos les gràcies a tots per la vostra implicació, a tots els que formeu la família de la Residència, els nostres majors, cuidadors, infermeres i infermers, metges, personal de neteja, personal de cuina, i direcció de la Residència.

Continueu somrient als nostres majors que segurament serà la millor medicina que podran rebre sense dubte, el vostre somriure còmplice serà el que els faci seguir lluitant per sortir d’aquesta situació, tots junts ho aconseguirem, mentre duri continuareu tenint tot el nostre suport cada diumenge.

Continueu somrient que el proper diumenge tornarem a estar aquí amb vosaltres.

Tornarem!

Josep Marés es va dirigir als concentrats a les portes del centre geriàtric per anunciar-les que “ara només tenim tres persones aïllades” i per agrair-les l’acte que porten a terme fa tres setmanes dient-los “moltes gràcies un cop més per aquest suport que cada diumenge ens oferiu, moltes gràcies”.  

Aquest acte de suport i ànims al personal de la Residència Pi i Sunyer va finalitzar amb una altra cançó mot adient per a l’ocasió: ‘We are he Champion’, de Queen.