Periodistes russos s’interessen per Roses com a destinació turística familiar

Roses és una Destinació de Turisme Familiar

Els periodistes russos al ben mig Parc Natural del Cap de Creus

Dins les polítiques de promoció turística de l’Agència Catalana de Turisme està de la de portar periodistes a diferents destinacions per a que facin difusió després en els seus mitjans respectius

Roses és una Destinació de Turisme Familiar
Els periodistes russos al ben mig Parc Natural del Cap de Creus

Roses és una de la vintena de poblacions d’arreu Catalunya que té el certificat de Destinació de Turisme Familiar atorgat pel l’Agència Catalana de Turisme, ACT. De fet, Roses és la novena població catalana de que va obtenir aquest segell l’any 2009.

I dins les polítiques de promoció turística que porta a terme,, aquest organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya, dins els municipis que ostenten el certificat de Destinació de Turisme Familiar hi són els ‘Press Trip’. Terme anglès que es tracta de convidar a periodistes estranges a una determinada població per tal de familiaritzar-se amb ella i conèixer de primera la seva oferta de cares al turisme familiar.

És a dir, els ‘Press Trip’ tenen com a objectiu fer que els professionals de la informació que hi participen donin a conèixer un municipi i tot el que pot oferir als visitants en els seus mitjans respectius. “És la millor manera de donar a conèixer tot el que podem oferir a Roses dins el segell de Destinació Turística Familiar, fent venir periodistes que coneguin de primera mà el que tenim i després ho expliquin als mitjans de comunicació del seus respectius països”, va destacar el regidor de Turisme, Fèlix Llorens.

Així, el passat dijous un  grup d’una desena de periodistes russos, “després que l’Agència Catalana de Turisme en preguntessin si volíem que vinguessin”, van visitar diferents indrets de la Vila i el seu terme municipal. El primer que van fer va ser utilitzar el servei de la Burricleta per fer un volt pel Parc Natural del Cap de Creus i algunes de les seves cales. Després, tot i que ja està tancat al públic, van poder conèixer les instal·lacions del parc aquàtic AquaBrava, que es va obrir per a l’ocasió, i finalment, abans de marxar cap a Platja d’Aro, van poder degustar la gastronomia de Roses dinant en un dels seus restaurants.