Nadal a Roses

Perretis Lovers decideix a darrera hora passejar el glamour de Penélope pel Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Dos Perretis Lovers que es convertiran en Penélope Glamour durat el Carnaval de Roses

La colla Perretis Lovers, que no anava a desfilar enguany al Carnaval de Roses, es desdiu i finalment participarà de la mà de Penélope Glamour

Carnaval de Roses 2015
Dos Perretis Lovers que es convertiran en Penélope Glamour durat el Carnaval de Roses

Van acabar el Carnaval de Roses de l’any passat cansats, farts. La colla Perretis Lovers és petita, d’acord amb la seva carrossa, que no es pot dir que sigui gran. Una colla que sempre s’ha mogut entre la quinzena i els vints membres, però que l’any passat, davant la demanda de gent que els va demanar poder disfressar-se amb la Perretis Lovers,  van acabar sent una seixantena de components que va provocar que els responsables d’aquesta colla acabessin, després de quatre dies de festa, “una mica farts, ja que és molt complicat gestionar tanta gent”, reconeix Ivan Morillo, el cap de la colla Perretis Lovers.

Fins al gorro, tant que van decidir no sortir enguany, desconnectar del carnaval un any, però el Carnaval de Roses tira molt, molt. I a mesura que s’apropa els dia de la seva celebració el cuc que tens a la panxa es fa més gran i gran, i l´única manera de matar al cuc és… Participar!

Així, a una setmana d’iniciar-se la festa van decidir sortir a les desfilades acompanyats de la ‘fifí’ Penélope Glamour, una disfressa però, no gaire original, almenys enguany, ja que els membres d’una altra colla del Carnaval de Roses es vestiran del mateix personatge. Coincidències que té la vida, coincidències que té la festa de Carnestoltes de la Vila Rosinca.

Així, la colla Perretis Lovers, que l’any passat van anar de Roger Rabbit i Jessica, només tindran que fer petites modificacions a la seva carrossa, “sí, tan sols l’haurem de donar-li un canvi d’imatge al cotxe que vam fer l’any passat, perquè podem sortir gràcies a la publicitat, als favors d’amics i coneguts i, evidentment a les quotes que paguem cadascú, perquè nosaltres no posem Barraca per la Festa Major”, va explicar Morillo.

El cap de colla de la Perretis Lovers es decanta per un únic sorteig, “perquè fer un per cada dia pot ser un embolic per a les colles alhora de tenir clar quin número de sortida tens per cada dia”.

Un únic sorteig que enguany l’ha anat molt bé a aquesta colla perquè “ens ha tocat el millor número, el 31”, va afirmar l’Ivan.