Una persona ha perdut la vida en un incendi d’habitatge a l’Escala

Bombers de la Generalitat

La identitat d’aquesta persona, que va ser localitzada a l’interior de l’habitatge sinistrat, encara no està confirmada

Bombers de la GeneralitatEls Bombers de la Generalitat van rebre ahir a les 21.31 hores un avís per un incendi d’habitatge al carrer de Tramuntana, número 15, de l’Escala.

Els Bombers de la Generalitat s’hi van desplaçar amb 7 dotacions (4 camions d’aigua, l’autoescala i 2 vehicles lleugers). L’incendi cremava amb intensitat, ja que hi havia una gran quantitat de material emmagatzemat a l’habitatge, i les tasques d’extinció es van allargar més de quatre hores. Mentre es duia a terme l’actuació es va localitzar a l’interior del pis el cos sense vida d’una persona, la identitat de la qual encara no està confirmada. Ara, els Mossos d’Esquadra procediran a obrir les diligències de la investigació per determinar les causes del sinistre i confirmar la identitat de la persona finada, així com per esclarir les circumstàncies de la mort.

L’incendi va calcinar completament el pis 2n 1a d’un edifici de tres plantes en total. El fum va afectar tot l’immoble i els veïns van haver de ser evacuats durant l’extinció, a excepció d’una dona de 70 anys que va quedar confinada.
La dona va ser atesa pel SEM per una crisi d’angoixa, però no li va caldre evacuació a centre hospitalari. Tots els veïns evacuats (unes 25 persones) van haver de ser reallotjats per passar la nit, ja que tot l’edifici havia resultat bastant afectat. Al llarg del matí, un cop revisada l’estructura, podran tornar als seus habitatges.