Peter Müller guanya el Trofeu Primavera Open de Vela Lleugera del GEN Roses

GEN Roses
El Trofeu Primavera Open de Vela Lleugera del GEN Roses se'l va emportar Peter Müller

La regularitat de Müller en les 8 regates disputades al llarg de tres jornades el va donar el triomf final

GEN Roses
El Trofeu Primavera Open de Vela Lleugera del GEN Roses se’l va emportar Peter Müller

Diumenge es van disputar 4 regates més a l’última jornada del Trofeu Primavera de vela lleugera open al GEN de Roses.
I la classificació final d’aquest trofeu va premiar la regularitat dels tres primers classificats a les 8 regates disputades. Així, Peter Müller es va imposar per davant de Raul Caner i de la Tejitu Tort, el qual es va estrenar a les regates Open amb molt bon peu, després de diverses temporades entrenant i agafant molt bon domini del Làser.

La primera de les regates es va celebrar en aigües properes a la platja de La Perola, actualment anomenada de La Punta, però el vent que havia de ser de sud, va girar a nord baixant molt d’intensitat en algunes zones del camp de regates.
A partir de la segona prova, es va haver de navegar més a fora de la platja buscant vent de sud més estable, per la qual cosa es va arribar a tenir ratxes de 10 nusos d’intensitat, el que va fer que els regatistes es desgastessin molt físicament.

Cal assenyalar que la flota va ser bàsicament de Làser Radials, tot i que també hi va haver Làser Standard, RS Feva i Open BIC, fent que els temps compensats hagin donat sorpreses com alguna primera posició de la jove promesa Oriol Caner.

La pròxima jornada de regates Open de Vela Lleugera esdevindrà amb Trofeu Estiu, que es disputarà el primer cap de setmana de juliol, a les 12 hores.