La petita dels Flores, Rosario, actua aquest divendres a la Ciutadella de Roses dins el Festival Sons del Món

Rosario a Roses dins el Festival Sons del Món

Rosario Flores actuarà a la Ciutadella de Roses aquest divendres 15 de juliol

Rosario Flores recorrerà a la Ciutadella de Roses, en el segon concert del Sons del Món, la seva trajectòria com a cantant interpretant èxits passats i temes actuals

Rosario a Roses dins el Festival Sons del Món
Rosario Flores actuarà a la Ciutadella de Roses aquest divendres 15 de juliol

Rosario Flores no necessita presentació. És l’artista més important del pop-flamenc espanyol. La Flores és nervi, energia, feeling felí i tot allò que la fa única en la seva espècie. Àgil i temperamental, deixa empremta amb cada petjada que fa. Com ho ha demostrat a les seves recents aparicions com a coach de la Voz.

Aquest divendres 15 de juliol, a les 22.30 hores, en el segon concert de Sons del Món podrem escoltar el grapat d’èxits que Rosario ha facturat al llarg de tota la seva trajectòria i les cançons del seu esperat nou disc , amb una macro-banda comandada com sempre per Fernando Illán. En les gairebé dues hores que dura el concert, amb nous i vells èxits, farà aixecar la platea i demostrarà que, tot i el pas del temps, continua emocionant i contagiant el seu duende amb una posada en escena explosiva.

Clos de les Dòmines blanc, el vi per madirar amb el concert de Rosario

El Clos de les Dòmines blanc, del Celler Cooperatiu Espolla, és un d’aquells vins que no ha tingut un camí gens fàcil. Ha suportat el pes històric d’una cooperativa i la lluita amb les varietats foranies. Com Rosario que ha superat de manera brillant cops molt forts que a vegades et depara la vida. Són dos exemples de força, vitalitat i superació.

La música de Rosario és una fusió de diferents gèneres musicals creant un estil molt personal. El vi escollit es també un mestissatge de tres varietats locals amb l’objectiu d’interpretar un paisatge propi. Ambdós respiren tradició amb modernitat, maduresa, energia i altes dosis de sentiment i emoció en els seu missatge.

Les entrades (25 euros), es poden adquirir a la Ciutadella o a través de les web de Sons del Món o ticketmaster.