Els petits i els que no ho són tant s’ho passen en gran amb la Festa de l’Escuma de la Festa Major de Roses

Petits i els que no ho són tant van gaudir d'un bon bany d'escuma per la Festa Major de Roses

La companyia Els Farsants ofereixen un any més per la Festa Major de Roses un espectacle infantil molt i molt refrescant ple d’escuma

Festa Major de Roses 2017
Petits i els que no ho són tant van gaudir d’un bon bany d’escuma per la Festa Major de Roses

Animació, música i escuma, tot en viu i en directe és el que va oferir ahir la companyia Els Farsants, que un any més els seus components no han faltat a la seva cita amb la Festa Major de Roses per animar, fer ballar i refrescar a tothom que es va donar cita a la Plaça Catalunya.

Va ser un espectacle que no es va tractar només de la típica festa de l’escuma, sinó que aquesta, l’escuma, va formar part com un element més de l’esdeveniment infantil. Cada any s’inventen un motiu que serveix de fill conductor a l’espectable, tot i que amb el mateix títol de sempre ‘Bugada en sol major’. Els farsants han estat o sigut exploradors, cuiners, ‘domigueros’, químics sonats… I ahir, els tres components de la companyia que van actuar a Roses es van fer passar com a ‘guiris’ que venien a passar uns dies de vacances a Roses… Era una farsa, si són més catalans que la senyera, que el cantant es va descobrir quan se li va escapar unes paraules en català… Homeee!

Sigui com sigui, tant és d’on vinguin, el fet és que van aconseguir un bany de multituds aconseguint enfonsar a tothom sota l’escuma per fer gaudir de valent als nens, i als que no ho són tant que hi van anar a la plaça Catalunya per refrescar-se, saltar, riure i jugar.

[fsg_gallery id=”326″]

Exit mobile version