Pilar Piñeiro serà la nova regidora del PSC a l’Ajuntament de Roses

PSC Roses

Pilar Piñeiro serà la nova regidora del PSC de Roses

L’Assemblea extraordinària del PSC de Roses va decidir que Pilar Piñeiro ocupi la vacant deixada per Paco Martínez a la corporació municipal

PSC Roses
Pilar Piñeiro serà la nova regidora del PSC de Roses

En una assemblea del PSC de Roses, celebrada el 3 de juliol passat, va sortir Mohamed Saadoun per cobrir la vacant que tenen els socialistes rosincs des de la marxa del llavors portaveu, Paco Martínez. Però, per motius laborals, Saadoun va haver de viatjar al seu país d’origen on ha de ser-hi per un període llarg de temps que l’impedeix, hores d’ara, acceptar l’acta de regidor.

Per aquest motiu, dijous passat el PSC de Roses va celebrar una assemblea extraordinària per decidir la persona que entraria a la corporació municipal, que serà la jove rosinca Pilar Piñeiro, actual Secretaria d’Organització del partit, la qual és “simpatitzant del PSC des de fa molt anys, ja vaig a la primera llista amb la Magda Casamitjana”, i ha decidit donar ara aquest pas endavant “perquè en els moments difícils com aquest, és quan més s’ha d’estar al costat i recolzar al PSC”.

Piñeiro entrarà a formar part de la corporació municipal de l’Ajuntament de Roses “per aportar el meu gra de sorra”, però sobretot, “aprendre de la gent que hi ha dins, que porten molts anys i saben molt”.
En principi, Pilar Piñeiro, estarà com a regidora del PSC fins a final de la legislatura, tot i que no descarta que “si l’experiència és positiva i la Primera Secretaria compta amb mi”, formar part de la candidatura dels socialistes rosincs per a les properes eleccions municipals.