Pim Pam… aniran amb energia al Carnaval de Roses per no fer Pum!

Carnaval de Roses

Cinc abelles (o borinots, segons es miri) que desfilaran pel Carnaval de Roses

Els membres de la colla Pim Pam Pum aniran disfressats durant el Carnaval de Roses de l’abella dels cereals Miel Pops

Carnaval de Roses
Cinc abelles (o borinots, segons es miri) que desfilaran pel Carnaval de Roses

Tots sabem que el Carnaval de Roses es molt guai, que ens ho passem xaxi-piruli, però també som conscients que quatre dies de festes seguits fins les tantes de la matinada esgoten a qualsevol, per aquest motiu els membres de la colla Pim Pam Pum “després de molt de pensar vam decidir disfressar-nos de Miel Pops, de l’abella de Miel Pops”, ha afirmat el cap de colla Jordi Pérez.
De veritat, ens alegra molt saber que en aquesta colla pensen, que no han agafat una disfressa a la lleugera, sinó que ha estat “després de molt de pensar”. Deuen estar esgotats de tant de pensar… Menys mal que els cereals de Miel Pops estan plens de vitamines i minerals, sinó en la primera desfilada de divendres no volarien com abelles, sinó que s’arrossegarien com a cucs.
També ens alegra constatar que aquesta disfressa “tant pensada” segueix la línia de la Pim Pam Pum “de disfressar-nos de personatges divertits”.

I si la història va de cereals, la carrossa l’han estant decorant amb una gran tassa i una grans capsa de cereals “una cosa maca però sense complicar-nos gaire”, ha significat Pérez.
Normal que no es compliquin gaire, amb la feinada que van tenir per pensar la disfressa, no tenen forces ara de complicar-se la vida.

La Pim Pam Pum va tenir l’oportunitat de fer Barraques per la Festa Major, i per aquest motiu cada integrant de la colla paga “135 euros, la mateixa quantitat que els darrers cinc anys”, ha destacat Jordi Pérez. Diners amb els que les 170 abelles de Miel Pops que volaran pel Carnaval “podran menjar i beure tot el que vulguin durant els quatre dies i l’arrossada de dilluns”, ha subratllat Pérez. Clar, si només mengen cereals ja els podeu donar de menjar tot el mes de març i no només els quatre dies de festa, coi.

Uns 135 euros amb els que s’afartaran de cereals i d’altres viandes, però “amb els que no entra la modista, aquí cadascú es busca qui li pot cosir la disfressa”, ha explicat el cap de colla.

La Pim Pam Pum tornarà a anar, com diu en Jordi Pérez, d’un personatge divertit. Només esperem que aquestes abelles de Miel Pops no piquin, perquè llavors només seran 170 persones les que es divertiran durant el Carnaval.