La Pim Pam Pum supera el trauma de no regnar un altre any en el Carnaval de Roses, però es submergeix en un vídeojoc

Carnaval de Roses 2016
El capde colla Jordi Cala amb un jove integrant de la Pim Pam Pum

La colla Pim Pam Pum representarà una noia, de nom peculiar, del vídeojoc Sugar Rush

Carnaval de Roses 2016
El capde colla Jordi Cala amb un jove integrant de la Pim Pam Pum

L’any passat van regnar durant el Carnaval de Roses, però els de la Pim Pam Pum no van assimilar, que un cop acabat, deixessin de ser Reis. No ho van pair, el fet de deixar de ser el Princep de Beukaler.
Tant és així, que van decidir no disfressar-se mai més. Dissoldrien la colla, i el carnaval com si mai hagués existit. Molts d’ells, fins i tot, van estar en tractament en veure que els costava superar el trauma.
Però, una campanya a través de Change.og (ara que s’ha posat de moda), per recollir signatures per a que la Pim Pam Pum continués, va donar els seus fruits. Es van recollir uns 20 milions de signatures (milió amunt, milió avall) que van aconseguir que els membres d’aquesta colla enguany tornin a desfilar, com no, al Carnaval de Roses.

I ho faran de… Reis? Què no, coi, que ja no són Reis. Doncs aniran vestits “d’una dona del videojoc Sugar Rush perquè com té molt de coloraines ens va agrada als cap de colla i el vam escollir”, va dir en Jordi Cala, un dels responsables de la colla Pim Pam Pum, que tot s’ha de dir,  semblava força recuperat del trauma que la seva colla deixès de regnar en el Carnaval.

Però al que anàvem, que aniran vestits d’una dona del joc Sugar Rush. Clar, en Jordi va generalitzar dient que “d’una dona” perquè en recordar-se que aquesta noia es diu Snowanna Rainbeau no és gens fàcil.

Així que si la colla Pim Pam Pum va de Snomarianna Rocambolesca (demanem disculpes si no està bé escrit), la carrossa l’estan decorant “amb molts de xuxes i colors, igual que el vídeojoc”, va explicar Cala, el qual va afirmar que van posar barraca l’any passat per la Festa Major, i que gràcies a això “hem fet nou el camió que tira del remolc”. Tot i això, els integrants de la Pim Pam Pum paguen una quota “de 135 euros per menjar, beure i l’arrossada, però no la modista, i si entra algú de nou, són 160”.

Una quota que no ha augmentat respecte a l’any passat, tot i que la quantitat de membres ha minvat considerablement. De 160 prínceps de Beukelaer que hi havia al 2015, a cent vint-i-cinc Snomarrana Rocambamba (si torna a estar malament escrit, tornem a demanar disculpes) que aniran enguany amb la Pim Pam Pum, “hi ha molts de joves que es fan la seva colla i marxen”, va dir en Jordi com a suposició de la baixada del nombre d’integrants de la colla.

Menors, però sense alcohol

El cap de colla de la Pim Pam Pum assegura que “venen menors amb nosaltres amb els seus pares, però si aquests no hi són,no els servim alcohol, només refrescos”.

“Destinar els 250 € que dóna l’Ajuntament a contractar més seguretat al port”

Com d’altres cap de colla consultats, a Jordi Cala li sembla “molt malament” no poder anar al port amb les carrosses el divendres, “perquè és l’únic dia que podem gaudir els adults sense nens”, i a més, va recalcar, “els primers de la passada a les 10 de la nit ja hauran acabat el Carnaval”. En Jordi afegeix que entrar al port s’ha de continuar fent, de tal manera que si fos “per mi, donaria els 250 euros que ens dóna l’Ajuntament, per destinar-los a contractar més seguretat i posar més llum al port”.

“No es troba un lloguer per menys de 1.000 euros l’any”

Preguntat pel preu del lloguer on hi són la majoria de les carrosses, en Jordi manifesta que “a mi no em sembla car, perquè tenir una nau tot l’any no trobaràs res més econòmic que 1.000 euros”.

Aclariment

Això que els membres de la Pim Pam Pum van tenir un trauma per deixar de ser Reis, i que van estar alguns en tractament i bla bla bla, no ho diem nosaltres, eh, que consti…

La gent, que xerra molt i s’inventa coses…