“Pinotxo”, proposta d’Optimist per al mes de maig

Pinotxo

La Companyia Dream Teatre i a  l’associació Optimist porten, demà al Teatre Municipal de Roses, l’espectacle infantil i familiar “Pinotxo”, una revisió actualitzada del conte clàssic de Collodi, amb moltes cançons i una posada en escena molt visual

PinotxoL’Abel és un noi a qui no li agrada estudiar i que es passaria tot el dia jugant. El dia del seu desè aniversari li regalen una titella de fil, un Pinotxo de fusta fet especialment pel seu pare. Però aquest present no li farà gens de gràcia i començarà a mostrar un comportament poc exemplar. Per atzar li tocarà viure les mateixes aventures que el personatge immortalitzat per Carlo Collodi i cometrà els seus mateixos errors.

Aquest viatge apassionant aconseguirà canviar la seva manera de veure les coses i aprendrà conceptes tan importants com el respecte, l’amistat, la veritat o que qualsevol dels nostres actes sempre té alguna conseqüència i que cal acceptar-la responsablement.

La funció qu tindrà lloc, demà al Teatre Municipal de Roses, començarà a les 12 hores i el preu de les entrades és de 5 euros.