Piscina i Club de Tennis de Roses ofereixen nous avantatges als seus usuaris

Conveni Piscina Miunicipal i Club de Tennis Roses
Montserrat MIndan i Pere López, en el moment de la signatura del conveni de col·laboració

La Piscina Municipal de Roses i el Club de Tennis Roses, CTR, han signat un conveni que millorarà els serveis que ambdues entitats ofereixen als seus respectius abonats

Conveni Piscina Miunicipal i Club de Tennis Roses
Montserrat MIndan i Pere López, en el moment de la signatura del conveni de col·laboració

En base al nou acord, tant el lloguer de pistes de pàdel i tennis als usuaris de la piscina, com el preu d’entrada a la piscina municipal per als socis del club de tennis, comptaran amb un descompte del 50%.

Interessats a millorar i incrementar els seus serveis per satisfer les necessitats dels usuaris, i davant les actuals dificultats a l’hora de realitzar noves inversions, la Piscina Municipal de Roses i el CTR han acordat sumar esforços i iniciar una col·laboració que els permeti aprofitar els serveis i potencialitats d’ambdós centres esportius. La proximitat entre les dues instal·lacions, a més, ha facilitat aquest acord i fa òptima la seva posada en marxa.

En base al conveni subscrit, a partir del proper 15 de maig, els abonats de la piscina municipal podran llogar les pistes de pàdel o tennis del CTR per 2 o 2,5 €/persona/hora (depenent de l’horari de reserva), així com participar a cursos amb descomptes. Com a oferta inicial, comptaran també amb un primer lloguer de pista de pàdel o tennis gratuït, amb professor inclòs si així es desitja.

Per la seva banda, els socis del CTR podran adquirir una entrada puntual a 4,10 € per fer ús de les piscines climatitzades, sala de musculació, zona spa o participar a les activitats dirigides que ofereix la Piscina de Roses. En ambdós casos, els preus assignats representen un descompte d’un 50% del preu tarifa. Per a més informació, cal que els abonats s’adrecin a la recepció de les respectives instal·lacions.

La signatura de l’acord va tenir lloc ahir, dilluns 6 de maig, a càrrec de Montserrat Mindan, presidenta de Promoció i Desenvolupament de Roses SLU (PRODER, societat municipal encarregada de la gestió de la Piscina de Roses), i Pere López, president del Club Tennis Roses (CTR).