La Piscina de Roses, una altra opció a tenir en compte per passar un bon estiu

Campanya de Promoció de la Piscina de Roses estiu 2016

Nova campanya de promoció de la instal·lació aquàtica municipal de Roses sota el lema “Passa l’estiu am nosaltres”

Campanya de Promoció de la Piscina de Roses estiu 2016La Piscina de Roses ha posat en marxa, des d’ahir, 1 de juliol  un nova campanya promoció que romandrà fins al 30 de setembre, per això el lema és “Passa l’estiu amb nosaltres”, amb la qual les persones que s’abonin poden escollir 3 opcions amb matrícula inclosa: 1 mes per 55 €, 2 mesos per 90 € , 3 mesos per 115 € .

Passat aquest període, qui ho desitgi pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa i la sala de fitness – musculació.
A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu realitzada pels nostres tècnics.

Cal destacar que tots els abonats gaudiran d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost, dels quals destaquen:

1) Gym BOX: nou espai d’entrenament funcional a l’aire lliure amb una nova activitat, el Cross Gym, dins el Pack fitness

2) Repte estiu: tots aquells abonats que durant els mesos de juliol i agost acumulin 24 sessions de Pack fitness s’enduran de regal la samarreta dels 10 anys de Piscina.

3) Invitacions: els abonats que passin l’estiu a la Piscina obtindran tres invitacions extres com a premi.

4) Entrades: a només 3 € per als familiars dels abonats menors de 16 anys

5) Descomptes: en els Campus d’estiu de la Piscina, a l’Aqua Brava, a SK Kayak…