La Piscina de Roses celebra el final de curs amb activitats gratuïtes per a tothom

Piscina Municipal de Roses

Una xerrada entorn al món del ciclisme, un clínic sobre natació en aigües obertes, i una masterclass de zumba, finalitzaran el curs 2016-2017, totes amb l’entrada lliure a tothom, organitza la Piscina de Roses per cloure el curs

Piscina Municipal de RosesEl proper dimecres 21 de juny finalitzarà el curs escolar a la Piscina Municipal de Roses. Com a cloenda, l’equipament ha preparat un programa d’activitats gratuïtes obert a tothom, tant abonats com no abonats.

La primera de les activitats proposades tindrà lloc aquest dimecres, 14 de juny, a les 20h, i consistirà en una xerrada entorn al ciclisme que anirà a càrrec de Josep Codinach, entrenador nacional de ciclisme per la RFEC, Màster en Alt Rendiment Esportiu pel Comitè Olímpic Espanyol i un referent de l’entrenament esportiu en aquesta disciplina. La xerrada tindrà per objectiu donar a conèixer l’entrenament d’aquest esport en la seva vessant més metòdica i professional, i es parlarà del control de la freqüència cardíaca i de les intensitats de treball. Serà una proposta teòrica però molt aplicable posteriorment a l’activitat ciclista, sigui a l’aire lliure (BTT o carretera) o tipus spinning.

Dimarts 20 de juny, a les 19.30 hores, es durà a terme un clínic sobre la natació en aigües obertes, a càrrec del monitor esportiu de la Piscina Municipal, David Sancho, llicenciat en CAFE i especialista en natació i rendiment. S’abordaran les 5 claus que s’han de tenir en compte en la pràctica d’aquesta disciplina esportiva. L’activitat, que tindrà una durada aproximada d’hora i mitja, es dividirà en dues parts, una de teòrica i una altra de pràctica que es farà a la pròpia piscina.

Finalment, dijous 22 de juny, de 19 a 21 hores, es realitzarà la masterclass de Zumba Pre-revetlla de Sant Joan, a càrrec de la monitora esportiva Eva Bueno, que farà gaudir els participants dels ritmes llatins més impactants del moment. En finalitzar l’activitat, se servirà coca i cava per  celebrar la revetlla i el final de curs 2016-2017.

Totes les propostes són gratuïtes, van dirigides tant a abonats com a no abonats de la Piscina Municipal de Roses i els interessats es poden inscriure directament a la recepció del centre.