La Piscina de Roses continua amb la seva campanya de descomptes per guanyar nous abonats

Piscina Municipal de Roses

La Piscina de Roses ofereix ara descomptes i assessorament esportiu als nous abonats per posar-se en forma abans de l’estiu

Piscina Municipal de RosesLa Piscina Municipal de Roses és una instal·lació adient per posar-se en forma, a la vegada que també ho és per assolir un estat òptim de salut.
Els seu ventall de serveis esportius, com natació, gimnàs, bicicleta estàtica i d’altres modalitats, això com d’altres de més relaxants i terapèutics, com el jacuzzi, la sauna o el bany de vapor, fa que cada cop més persones es puguin beneficiar per arribar a un benestar integral de la persona.

I amb la voluntat que més gent de Roses i la comarca es facin socis de la Piscina Municipal per beneficiar-se de tots els seus serveis, ara s’ha tornat a endegar una altra campanya de descomptes que, sota el nom “Estiu en forma!”, proposa una nova promoció.

Promoció, que s’enceta aquest proper 1 d’abril, i que consisteix en una rebaixa del 40% en la matrícula, així com la gratuïtat de la quarta mensualitat, per estimular i premiar la continuïtat de l’activitat esportiva, aspecte absolutament necessari per un bon estat de forma de cares a la temporada d’estiu.
D’aquesta manera, les persones que es facin sòcies entre l’1 d’abril i el 30 de juny s’enduran gratis la quota de juliol; els nous abonats de maig, la d’agost, i els de juny, la quota de setembre.

“Estiu en forma!”, com indica el títol de la campanya, està adreçat a facilitar posar-se en forma de cares a l’estiu. L’objectiu de la campanya és encoratjar a la pràctica de l’esport, gràcies a l’assessorament i acompanyament de l’abonat en el repte d’aprofitar els mesos que resten fins a l’estiu per posar-se a punt mitjançant l’activitat física.

A través del servei d’assessorament esportiu, inclòs dins la quota, els abonats tindran les millors orientacions dels tècnics especialitzats de la Piscina Municipal, a més de les millors instal·lacions, una oferta àmplia i diversificada d’activitats dirigides i un equip professional qualificat.

Cal remarcar que la mensualitat gratuïta està subjecte al manteniment de la mateixa quota mensual inicial i que no és aplicable a altes que s’adhereixin a quotes existents.