La Piscina de Roses no fa vacances per a que tothom pugui gaudir dels diferents Campus i activitats que s’organitzen

Piscina Municipal de Roses

Darreres places disponibles per a les activitats d’estiu de la Piscina de Roses

Piscina Municipal de RosesA partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost de 2015, la Piscina de Roses durà a terme les activitats d’estiu consistents en els cursos intensius d’estiu de natació, el Campus Natació & English i el Campus de Natació Sincronitzada. Cal destacar que queden les darreres places disponibles i que podeu fer les vostres inscripcions a la Piscina de Roses.

Els cursos intensius de natació

Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil i primària, i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. El programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

El Campus natació & english

Es tracta de la 6ª edició d’un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de 5 a 12 anys. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, un dia a la setmana es destinarà a sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

El Campus de natació sincronitzada

És una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. S’adreça a nois i noies, que sàpiguen nedar, de 8 a 12 anys (de 3r a 6è d’educació primària). Es durà a terme de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h) amb servei de menjador opcional. A més, un dia a la setmana es faran excursions i activitats recreatives. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina i amb monitors qualificats.

A banda d’aquests Campus també la Piscina de Roses ofereix a l’estiu, ja que no s’atura durant els mesos de juliol i agost el Pack Fitness, modalitat que presenta més de 50 sessions a la setmana i 16 tipus d’activitats diferents. Hi trobareu Spinning® amb les noves Spinner® NXT, aiguagim, Pilates, Zumba®, tonificació i TRX®, entre d’altres.

Novetat per aquest estiu de la Piscina de Roses és l’Outdoor Fitness, iniciativa totalment gratuïta per als abonats! Has fet running per la Ciutadella de Roses? Has nedat la Via Brava? Has fet tonificació o Pilates a la platja? No pots deixar escapar les sessions d’Outdoor fitness d’aquest estiu: Beach Fit, Run Ciutadella, Swim Via Brava i Aquatló. Activitats exclusives per als abonats i dirigides pels nostres professionals en l’esport i la salut!

El Pack Fitness i l’Outdoor Fitness funcionaran amb el sistema de reserva de plaça en línia.