La Piscina de Roses ofereix esport, salut i divertiment en un ampli programa d’activitats per al nou curs 2017-18

Piscina Municipal de Roses

Programa d’activitats pensat i dirigit per donar servei des dels més menuts fins als més grans

Piscina Municipal de RosesLa Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2017-2018 format pels cursos d’activitats aquàtiques amb cursos per a totes les edats i nivells i l’oferta del pack fitness, amb 24 propostes de condicionament físic.

Els cursos d’activitats aquàtiques s’adrecen a totes les edats, nivells i necessitats. Des dels programes de nadons i d’aigua-joc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar, domini del medi aquàtic, natació esportiva i natació sincronitzada, i natació federada a través del club. A més, la instal·lació continua oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena. Els cursos comptaran enguany amb més de 300 places disponibles.

Per la seva banda, el pack fitness presenta una àmplia i diversificada oferta amb 24 tipus diferents d’activitats, diverses franges horàries i 84 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic, entre les quals hi ha les activitats cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic i, com no les preventives, com ara el TRX, l’Spinning, la zumba, l’aiguagym, l’aerodansa, la tonificació, sessió de pilates, estiraments, power disc i el body mind, entre d’altres.

Les novetats de la darrera temporada (Bosu, Cross gym i Kangoo Power) tenen continuïtat aquest curs, que incorporarà noves propostes, com l’Strong by Zumba o el High Intensity Interval Training.

Inscripcions

Cal remarcar que l’inici dels cursos de natació està previst per al 2 d’octubre i el Pack fitness entra en funcionament el 18 de setembre, oferint fins a l’1 d’octubre l’oferta del Pack fitness d’estiu amb 66 sessions setmanals. A partir del 2 d’octubre, entrarà en funcionament la programació completa amb totes les novetats del curs 17-18.

Així, Les inscripcions s’iniciaran el proper dia 13 de setembre, amb un període preferencial per a persones abonades a la Piscina, i a partir del 15 de setembre per al públic en general.

D’altra banda, els usuaris en un curs durant els tres trimestres 2016-2017 com els del curs d’estiu, que no hagin fet la reserva de plaça, podran fer la inscripció els 13 i 14 de setembre.

Podeu consultar tota la informació d’activitats i inscripcions aquí.