La Piscina de Roses ofereix un súperpreus a l’alçada d’uns superherois

Carnaval de Roses 2018

Per celebrar que estem en època de Carnaval la Piscina de Roses llença una nova campanya promoció de captació de socis que no podria rebutjar ni tan sols un superheroi

La Piscina de Roses també celebra el CarnavalLa Piscina Municipal de Roses posa en marxa, de l’1 al 28 de febrer, la campanya de promoció “superHEROIS, superPISCINA, superPREU”, consistent en què totes les persones que s’abonin per primera vegada a la instal·lació gaudiran d’un preu únic de 55 € que inclou matrícula i primer mes (45 €/persona, si l’abonament és a partir del 15 de febrer).

Per altra banda, els exabonats de la Piscina que faci més de 3 mesos que estiguin de baixa, i que estiguin al corrent de pagament, es podran tornar a abonar sense haver de pagar la matrícula.

La Piscina s’afegeix així a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc i ofereix unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se… Totes les altes de febrer obtindran aquestes condicions, així com dues invitacions i el servei d’assessorament esportiu gratuït.

La Piscina de Roses disposa de les millors instal·lacions: dues piscines climatitzades, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un equipament cardiovascular i muscular complet, l’espai d’entrenament funcional exterior Gym BOX, una sala polivalent d’activitats dirigides i la sala d’Spinning.

A més, es programen 84 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat que t’ajudarà a assolir els teus objectius.