La Piscina de Roses tancarà els primers 11 dies de setembre

Piscina Municipal de Roses

La piscina romandrà tancada de l'1 al 11 de setembre

La Piscina Municipal de Roses farà la seva aturada tècnica anual per poder fer les tasques de manteniment sanitàries d’aplicació obligatòria per part de la Generalitat 

Piscina Municipal de Roses
La piscina romandrà tancada de l’1 al 11 de setembre

Durant els primers dies de setembre, la Piscina de Roses portarà a terme la seva aturada tècnica anual. Seran 10 dies, de l’1 al 10 de setembre, en els que la piscina municipal de Roses romandrà tancada per poder dur a terme les accions preventives de la instal·lació que, en aquest sentit, vénen recollides en el decret 95/2000 del departament de Sanitat de la Generalitat, i que diu que “a les piscines d’ús públic existeixen uns riscos potencials que no poden ser controlats o modificats de manera substancial per l’acció individual. Aquesta dificultat justifica la necessitat d’establir una regulació sanitària que tendeix a garantir que les condicions de les piscines d’ús públic no tinguin un efecte negatiu sobre la salut i el benestar de les persones usuàries”.

I en base a això, la Piscina de Roses ha de tancar uns dies per tal de portar a terme tasques de manteniment sanitàries necessàries i obligatòries.

Obertura el 12 de setembre

Com el dia 11 de setembre és festiu la piscina tornarà a estar en servei a partir del 12 de setembre.
Cal destacar que la quota de setembre que es domiciliarà als abonats a la Piscina serà proporcional amb relació a la quota habitual.