Piulapp, la nova app de la Piscina de Roses per estar al dia dels serveis i activitats de la instal·lació municipal

Piulapp, l'app de la Piscina de Roses

Des del passat dilluns, 16 de maig, ja es pot descarregar l’app Piulapp per tenir a mà tota la informació de la Piscina de Roses

Piulapp, l'app de la Piscina de RosesLa Piscina Municipal de Roses ofereix actualment, informació àmplia i detallada als seus abonats i usuaris a través de la seva pàgina web, piscinaroses.cat. Informació difosa, a més, a través de les xarxes socials, principalment Facebook i Twitter, així com amb l’enviament de correus electrònics.

Però, ara des del passat 16 de maig, la Piscina de Roses comptar amb una nova eina per a totes aquelles persones que ho desitgin, tinguin un canal obert d’informació gràcies a l’app Piulapp.

Es tracta d’una aplicació que és una eina de comunicats multicanal, pensada per enviar informacions puntuals a totes les persones que segueixin un determinat canal, permeten a l’usuari adherir-se als canals que desitgi.

Així, les persones interessades en rebre informació actualitzada del serveis i activitats de la Piscina de Roses només cal que es descarreguin l’aplicació, a través d’App Store o Google Play, segons el sistema operatiu del telèfon mòbil, que cerquin el canal Piscina de Roses i es donin d’alta. El procés és molt senzill per tal de tenir la informació a la mà.