Places lliures al Casal de Nadal de Roses

casal_nadal1Encara queden places per als nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys que vulguin participar en el Casal Infantil de Nadal que tindràlloc els propers 24, 27, 28 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Les inscripcions es poden realitzar per internet, a través de l’adreça web http://eajuntament.roses.cat:8018/ , o bé a les oficines del Pavelló Municipal, en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

Com en edicions anteriors, el lloc de realització del Casal serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, on els participants podran gaudir també dels inflables i atraccions instal·lats amb motiu del Saló Infantil de Nadal organitzat per l’Ajuntament. L’horari del casal serà de 9 a 13 h, tot i que també s’ofereix servei de menjador fins a les 15 h.

La quota per participar en el casal és de 50 ?, mentre que el preu de menjador és de 6 ? per dia. En el moment de la inscripció, cal presentar full d’inscripció omplerts i signat per pare, mare o tutor i una fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a que s’ha d’inscriure. S’apliquen bonificacions per a casos concrets (consultar díptic adjunt).