El Platja de Roses es proclama campió de Catalunya

Platja de Roses d’Esport i Lleure

L'equip del Platja de Roses celebrant el títol

Els rosincs van  derrotar a la final de la categoria Cadet al Vilanova a la tanda de penals

Platja de Roses d’Esport i Lleure
L’equip del Platja de Roses celebrant el títol

Dani Haro, gerent de l’Escola de Futbol Platja que es desenvolupa a Roses durant aquets estiu va proposar als participants si volien participar a la Copa de Catalunya. Els joves jugadors, de categoria cadet, encantats amb la idea el van dir que sí, i Haro va federar l’equip sota el nom  Platja de Roses d’Esport i Lleure. I tot l’equip, composat per Ares Gálvez, Pablo González, Sergi Pascual, Hatim Lamrasni, Marc Rañé, Yeray González, Bedilu González, Riduan El Bassri, Aitor Peinado, Víctor Valverde i Mauro Galli, amb Haro com a tècnic Haro i Albert Carbó com a delegat van viatjar a Mataró, seu de la Copa de Catalunya  de Futbol Plata 2016.

I a Mataró van triomfar, perquè un cop a la final van guanyar al Vilanova per emportar-se el títol de campions.

Una final Cadet masculina que no es va decidir fins a la tanda de penals, ja que el partit va acabar amb empat a 1, i la pròrroga tres quarts del mateix, ja que cap dels equips va trobar la manera d’arribar de forma clara a les porteries.

El primer en inaugurar el marcador, però, va ser el Roses. Bedilu González ho va provar des de lluny marcant l’únic gol del rosincs. I al descans es va arribar amb d’1-0 en el marcador.

Als pocs minut de la represa, Marc Rañé va tenir en les seves botes el títol de campions, però la pilota es va estavellar al pal. El Roses va dominar el joc, però no la sort, ja que tot i crear ocasions clares de gol, enviant una pilota al travesser, no va poder marcar de nou.
I quan més dominava el Roses, va empatar el Vilanova. Un marcador que ja no es mouria ni en la pròrroga, per la qual cosa es va haver de celebrar una tanda de penals per saber qui era el guanyador.
Els dos porters van aturar un llançament cada un, però el meta del Roses, Adrián Martínez, va tenir l’encert d’aturar un segon per aconseguir que el Campionat de Catalunya Cadet masculí fos per al seu equip, el Platja de Roses d’Esport i Lleure.