El primer ple de la Festa Major de Roses es dóna a La Rahola amb La Principal de la Bisbal

Festa Major de Roses 2016

La Principal de la Bisbal ahir, 11 d'agost, a l'envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses

L’orquestra de La Bisbal torna a omplir l’envelat de la plaça Frederic Rahola per la Festa Major

Festa Major de Roses 2016
La Principal de la Bisbal ahir, 12 d’agost, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses

Tercer dia de concerts de la Festa Major de Roses des que s’inauguressin, dimecres, les Barraques al recinte firal de l’antic càmping Bahía. Però no va ser aquí on es registrés el primer ple de la Festa, sinó a l’envelat de la plaça Frederic Rahola amb l’actuació de La Principal de la Bisbal.

Una orquestra que, a l’igual que l’any passat va convocar més d’un millar de persones, totes perfectament assegudes, per gaudir del concert líric i de ball que van oferir els músics de La Bisbal amb les seves grans melodies d’ahir, d’avui i de sempre.

Sens dubte, va ser un gran aperitiu musical per anar tot seguit a les Barraques, on ahir, precisament, també es va emplenar el recinte firal de rosincs i empordanesos per assitir als concerts de Somboits i Els Catarres.

Per tant, per questió d’hores, ja que l’Orquestra va començar a tocar a les 22 hores i els concerts a les Barraques s’inicien a les 23, l’envelat de la Rahola va ser l’indret on es va registrar el primer ple d’assistència d’aquesta Festa Major de Roses 2016.