Ple de medalles del Club Triatló Roses al Duatló de Vic

Club Triatló Roses
Els esportistes del Club Triatló Roses que van aconseguir medalla a Vic amb el tècnic Iván Martín

Els quatre esportistes del Club Triatló Roses que van anar a competir  a Vic es van penjar una medalla

Club Triatló Roses
Els esportistes del Club Triatló Roses que van aconseguir medalla a Vic amb el tècnic Iván Martín

Ahir diumenge, 10 d’abril, era una cita marcada en el calendari pel Club Triatló Roses, ja que es va celebrar el Duatló Infantil de Vic on tenia prevista el club rosinc la seva participació.

I quatre 4 esportistes de Roses, Joana Pagès, Julia Ruiz, Joel Gálvez i Zakaria Aatani, es van desplaçar fins a la localitat vigatana per tornar cadascú a Roses amb una medalla penjada al coll.

La Joana va aconseguir la medalla d’or en guanyar el duatló en la seva categoria, la Júlia i en Joel la medalla de plata i per la seva part en Zakaria va assolir una tercera posició per penjar-se la de bronze.  Unes medalles molt ben valorades pel tècnic del Club Triatló Roses, Iván Martín, que ha destacat que “té molt de mèrit la competició que han portat a terme tots quatre, ja que aquest és només el segon duatló en el que participen, en el qual han tingut molt més bones sensacions, i el més important, ha sabut regular-se el seu esforç durant tota la prova”.
Recordem que aquest duatló on es van estrenar els esportistes rosincs va ser al de Girona, celebrat a finals del passat mes de març.

La competició es va iniciar a les 9 del matí en la modalitat d’atletisme, en la qual cap dels representants rosincs va tenir un paper destacat, més bé al contrari ja que anaven en les darreres posicions. Però quan va arribar el moment d’agafar la bicicleta els joves del Club Triatló Roses van començar a remuntar posicions de tal manera que tots van assolir, com a mínim, pujar al podi per penjar-se una medalla.

Des del Club Triatló Roses volen agrair al suport  i col·laboració “que tenim per part de Mc Donalds de Figueres i Vilatenim, i Piscines E. Gutiérrez, els quals, sense la seva implicació no podríem obtenir tan bons resultats”, ha assenyalat Martín.

La propera competició en la que participarà els esportistes del Club Triatló Roses serà aquest proper dissabte, 16 d’abril, a la 3º jornada de la Lliga Escolar de Natació que se celebrarà a la Piscina Municipal de Roses, i en la qual està previst que hi participin uns 150 nens i nenes de la demarcació de Girona.