Podi pel regatista del GEN Roses, Isidre Puigdevall, a l’Europeu Laser Master a Polònia

GEN Roses
Isidre Puigdevall al tercer esglaó del podi aconseguit a Polònia

Isidre Puigdevall va fer tercer a la categoria Apprentice de Làser Radial

GEN Roses

Una vintena de regatistes nacionals van competir a l’European Laser Master Championship a la població de Gdynia, Polònia, entre els quals van participar 4 del GEN Roses a les categories Grand Master, Màster i Apprentice, on en aquesta darrera Isidre Puigdevall, lluitat fins a l’última regata, va aconseguir la tercera posició.

Per la seva part, Toni Gibert, després de sortir d’una lesió va assolir una bona 14a posició en la categoria Radial Master quedant 37è de la general.
I l’Esther Ros, sortint també d’una lesió que es va fer als canells, i acusant la manca d’entrenament es va classificar en 9ª posició a l’última regata per quedar 48ª de la general. en categoria i 48ena de la general.
I Carles Carbonell, una de les darreres incorporacions a l’equip de Laser del GEN Roses va acabar més que content amb un parcial de 35 a l’última prova del campionat, aconseguint quedar onzè en Apprentice en Radial i 53è de la general.

La propera prova en la que participaran aquests regatistes, així com la resta pertanyents al GEN Roses serà al Campionat d’Espanya Làser Màster 2015 que se celebrarà a Roses entre els dies 10 i 12 d’octubre.