La Policia Local de Roses decomissa una setantena de roses per la diada de Sant Jordi

Policia Local de Roses

Roses decomissades per la Policia Local de Roses durant la Diada de Sant Jordi

La Policia Local de Roses va decomissar  71 roses que es venien de forma il·legal pels carrers de la Vila durant la Diada de Sant Jordi

Policia Local de Roses
Roses decomissades per la Policia Local de Roses durant la Diada de Sant Jordi

La Policia Local de Roses va portar a terme un dispositiu per interceptar als venedors ambulants il·legals de roses pels carrers de la Vila durant la diada de Sant Jordi.
Un dispositiu en el que van prendre part 3 policies de paisà que van comptar amb la col·laboració de tot el torn de matí dels agents municipals, que a banda de fer les tasques de seguretat i prevenció de cada dia, estaven a l’aguait per si observaven alguna persona venent roses de manera il·legal.
“És un operatiu que posem en marxa a primera hora del matí amb un objectiu dissuasiu, ja que quan els venedors veuen que són perseguits per la seva activitat il·legal, molt d’ells marxen. I d’altres, quan han venut les que portaven a sobre, en lloc d’anar a buscar més per vendre-les, ja no tornen”, va explicar l’inspector de la Policia Municipal de Roses, Eduard Campà.

L’operatiu policial va donar com a resultat el decomís de 71 roses a 6 individus de nacionalitat paquistanesa, dels quals dos d’ells tenen un expedient d’expulsió per estar de manera irregular al país. A tots sis se’ls va procedir a l’aixecament d’actes corresponents contra la venda ambulant il·legal, per esdevenir una competència deslleial tant per als comerços com per a les entitats i associacions autoritzades, que durant la diada de Sant Jordi van instal·lar les seves parades de roses a la plaça Catalunya.

La setantena de roses decomissades per la Policia Local de Roses van ser lliurades posteriorment a diferents entitats socials de la Vila dedicades a la gent gran, als dos casals d’avis i la residència Pi i Sunyer.