La Policia Local de Roses exhaureix els Escuts Solidaris amb els infants gràcies a la solidaritat a la ciutadania

Escuts solidaris de la Policia Local

Agents de la Policia Local de Roses ensenyant els 'Escuts solidaris' / Foto: arxiu

500 Escuts Solidaris ha venut la Policia Local de Roses per recaptar diners i ajudar així als nens i nenes que pateixen càncer

Escuts solidaris de la Policia Local
Agents de la Policia Local de Roses ensenyant els ‘Escuts Solidaris’ / Foto: arxiu

La Policia Local de Roses es va adherir a finals de 2017 a la campanya solidària engegada  per les Policies Municipals de Catalunya. Una iniciativa que sota el nom Escuts Solidaris vol ajudar als infants que pateixen càncer.
Així, el cos de seguretat de Roses va adquirir 500 d’aquests escuts solidaris, que porten brodat el hastag #pelsvalents (en referència a la valentia dels nens i nenes en afrontar la seva malaltia), i que són uns emblemes molt similars als escuts oficials de les Policies Locals; i els va oferir a la ciutadania per a que col·laborés en la causa comprant un al preu de 4 €.

I 40 dies després d’haver endegat aquesta iniciativa la Policia Municipal ha exhaurit el mig miler d’escuts, “amb els que s’han recaptat 1.500 euros després de descomptar els diners que van costar, els quals es destinaran íntegrament al Pediatric Càncer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona”, ha manifestat ahir el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan M. Fernández.
Mil cinc-cents euros que ja s’han ingressat al compte del centre sanitari oncològic, que els invertirà en investigació, l’adquisició d’equipaments, en cobrir les despeses de les famílies que tenen un fill ingressat, i en fer més suportable la convalescència dels infants i els seus familiars.

L’Inspector de la Policia Local de Roses, Eduard Campà, s’ha mostrat satisfet per la resposta de la ciutadania, la qual, amb la seva solidaritat  ha fet que “en un mes i escaig hàgim pogut vendre tots els escuts que vam adquirir i aportar així el nostre granet de sorra a la causa”, per remarcar que “entre les 50 Policies Locals de Catalunya s’han recaptat fins a l’actualitat uns 85.000 euros”.

Cal esmentar que l’escut porta una cola termo-adhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba amb un cop de planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar molt fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.
I si hi ha alguna persona interessada en comprar un, tant el regidor de Seguretat Ciutadana com l’Inspector de la Policia Local han anunciat que està previst adquirir una nova remesa d’aquests Escuts Solidaris.