La Policia Local de Roses salva la vida a un ciutadà francès que va patir un infart a la via pública

Policia Local de Roses

La Policia Local de Roses va salvar la vida del ciutadà francès fent ús del DEA

Fent ús del desfibril·lador els agents de la Policia Local de Roses van aconseguir reanimar a la víctima que es trobava inconscient i sense pols

Policia Local de Roses
La Policia Local de Roses va salvar la vida d’un ciutadà francès que va patir un infart al passeig marítim fent ús del desfibril·lador

A les 11:39 hores d’ahir dimarts la Policia Local de Roses va rebre l’avís que un home de 66 anys i nacionalitat francesa havia patit una aturada cardíaca quan passejava amb la seva dona pel passeig marítim, a l’alçada de la plaça de Les Botxes. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc trobant-se a l’home inconscient a terra i sense pols. Immediatament, els agents, fent ús del Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) van aconseguir reanimar-lo salvant-li la vida.
Segons fons policials, els agents van haver de fer funcionar dos cops el DEA donant-li dues descarregues a la víctima, les quals van aconseguir que el seu cor tornés a bategar i recuperés la respiració.
Els serveis mèdics que van arribar pocs minuts després amb l’helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques van fer-li tot seguit uns massatges cardíacs abans de portar-lo a l’Hospital Josep Trueta de Girona.
Els mateixos metges van assenyalar als agents de la Policia Local que l’home havia salvat la vida gràcies a la seva ràpida intervenció.