Inici Actualitat El Port Esportiu de Roses distingit un any més amb la Bandera...

El Port Esportiu de Roses distingit un any més amb la Bandera Blava que atorga la Fundació d’Educació Ambiental

Manel Pedreira amb la Bandera Blava a les seves mans, amb el conseller Josep Rull a la seva esquerra

El conseller Josep Rull va ser l’encarregat de lliurar les Banderes Blaves a 119 platges i ports esportius

Manel Pedreira amb la Bandera Blava a les mans, amb el conseller Josep Rull a la seva esquerra

El conseller delegat del Port de Roses, Manel Pedreira, va rebre ahir de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, el distintiu Bandera Blava en un acte que es va celebrar al Port de Palamós.

Aquest distintiu és un segell de qualitat que atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i als ports, una excel.lent gestió ambiental.

En total, es va lliurar el distintiu de Banderes Blaves a 95 platges i 24 ports esportius.

Aposta per uns ports sostenibles

El Govern de la Generalitat vol vetllar per la imatge de qualitat que ofereixen els ports catalans. La col·laboració publico-privada pel que fa a recursos econòmics és cabdal per convertir els ports en instal·lacions de primer nivell, modernes, integrades en els seus municipis i sostenibles.

Aquest any els ports catalans han obtingut 24 banderes blaves, la totalitat de les candidatures presentades. Els ports i dàrsenes esportives premiats són:

Girona: Port Esportiu de Roses, CN Llançà, CN Port de la Selva, , CN L’Escala,  CN Aiguablava, Port Marina Palamós, CN Costa Brava-Palamós, CN Port d’Aro i Club de Vela de Blanes.

Barcelona: CN El Balís, Consorci Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Olímpic de Barcelona, Port Ginesta, CN Garraf, Port d’Aiguadolç i CN Vilanova.

Tarragona: Port Segur-Calafell, CN Salou, CN Cambrils i Port de l’Hospitalet de l’Infant.

Terres de l’Ebre: CN l’Ametlla de Mar i CN Ampolla.

Exit mobile version