El port de Roses present a la fira de creuers Seatrade a Florida, EE.UU

El port de Roses es promociona a Xangai

El creuer de luxe Seabourn Quest fondejat a la badia de Roses / Foto: arxiu

Roses, Palamós i Sant Carles de la Ràpita són els tres ports catalans que hi  participen a la Seatrade Cruise Global per impulsar l’activitat de creuers, fidelitzar companyies i captar-ne de noves

Fira Seatrade Cruise Global 2017
El creuer de luxe Seabourn Quest / Foto: arxiu

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa a la fira Seatrade Cruise Global 2017, amb els ports de Roses (Alt Empordà) Palamós (Baix Empordà) i Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i les seves destinacions que sumaran esforços per promoure,  a través de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, serveis i paquets turístics entre la indústria creuerística, així com buscar noves línies de creuer. El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, assisteix per primer cop a aquesta important cita del sector de creuers, acompanyat dels responsables tècnics de la resta d’institucions catalanes.

La Seatrade Cruise Global és l’aparador internacional més important del sector de creuers, que se celebra del 13 al 16 de març, a Fort Lauderdale, Florida, (Estats Units). Aquest fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics, els socis i els professionals de la indústria.

Impulsar els creuers a la Costa Brava i a les Terres de l’Ebre

Els representants de Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port donaran a conèixer aquests dies als responsables de la indústria creuerística d’arreu del món els tres enclavaments catalans i les principals activitats que poden fer els turistes de creuer. Les accions comercials que es duran a terme aquests dies aniran encaminades a captar noves línies de creuer i continuar consolidant companyies.

Les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port han estat possibles gràcies als acords institucionals per a promoure els tres ports gestionats per la Generalitat amb tràfic de creuers, així com l’ampli ventall d’activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives i d’oci que s’ofereixen als turistes de creuer.

Així, les institucions compromeses en treballar pel creixement de l’activitat creuerística a la costa catalana són les següents: Ports de la Generalitat; l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses i  l’Ajuntament de San Carles de la Ràpita; el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre; així com la Cambra de Girona, la Cambra de Palamós i la Cambra de Tortosa.