Ports de la Generalitat millora el passeig de fusta al port del Port de la Selva

Ports de la Generalitat

La remodelació del passeig de fusta de Ribera renova el valor afegit de la façana marítima i de la integració del port a la vila

Ports de la Generalitat
Passeig de fusta al port del Port de la Selva

La millora duta a terme ha suposat l’adequació de tot l’entarimat de fusta, les baranes i els suports al llarg del passeig marítim de fusta que va des de l’Ajuntament fins a les instal·lacions del Club Nàutic i uneix el port amb la vila. El passeig de fusta és un itinerari molt concorregut pels ciutadans i els turistes que els permet gaudir de vistes al Moll Gross i a la muntanya de Verdera.  El projecte, que ha tingut un cost de 60.000 euros, s’emmarca en el Pla d’inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat que s’executa durant quatre anys i suposarà una inversió publicoprivada de 95 MEUR en les 26 instal·lacions portuàries gestionades per l’empresa pública al llarg del litoral català, amb l’objectiu de dotar les instal·lacions de noves infraestructures i serveis per fer uns ports més competitius.

El passeig de fusta es va construir en dues fases. L’any 1990 es va fer el primer tram des de l’Ajuntament fins a la platja de Port Reig. L’any 2004 es va executar el segon, des de Port Reig fins a les instal·lacions del Club Nàutic.