Es posa en marxa un concurs de fotografia a Instagram amb motiu del Festivalet Posta de Sol de Roses

Festivalet Posta de Sol de Roses
Una posta de sol vista des de la platja Nova de Roses

Es portarà a terme del 12 d’octubre al 13 de novembre i es podrà participar en dues categories: posta de sol rosinca i festival

Festivalet Posta de Sol de Roses
Una posta de sol vista des de la platja de Roses

L’Ajuntament de Roses ha impulsat un concurs de fotografia a Instagram amb motiu de la primera edició del Festivalet Posta de Sol, que se celebrarà a la Vila rosinca el 12 i 13 de novembre, coincidint amb l’Estiuet de Sant Martí. Les imatges que es presentin hauran de contribuir a difondre els atractius de Roses i han d’estar relacionades amb la posta de sol o bé amb el propi festival.

El concurs es va posar en marxa ahir dimecres, 12 d’octubre, just un mes abans de l’inici del Festivalet Posta de Sol, i acabarà el 13 de novembre. Els participants han de ser seguidors del festival a Instagram (http: // www.instagram.com/ festivalet postasol), han de publicar les fotografies entre el 12 d’octubre i el 13 de novembre amb els hashtags #postadesolroses i #visitroses, han de ser els autors materials de la imatge, i han de tenir un perfil obert perquè el jurat pugui veure les fotografies. Les bases es poden consultar a la pàgina web http:// www.postadesol.cat/ .

Els quatre integrants del jurat (l’alcaldessa, el regidor de Promoció Econòmica, un membre del departament de Comunicació i un del departament de Turisme de l’Ajuntament de Roses) seleccionaran 15 fotografies finalistes entre les dues temàtiques, valorant l’adequació a la mateixa, l’originalitat i la tècnica, i el guanyador de cada categoria obtindrà una nit per a dues persones a un hotel de Roses.

La música també serà protagonista del Festivalet Posta de Sol, organitzat per l’Ajuntament de Roses i amb la producció d’Atelier-Esdeveniments i The Jump Productions. Dissabte i diumenge hi haurà actuacions als dos escenaris amb la participació ja confirmada de: Joan Rovira, premi Enderrock  a  l’artista  revelació  d’enguany;  Alexa Goddard, youtuber  britànica  amb més de 350.000 seguidors; Rory and the island, grup format per l’irlandès Rory Gallagher i el català Albert Serrano, que actuaran per primera vegada a Catalunya; i Víctor Branch, un jove nascut a Barcelona i crescut musicalment entre Torroella de Montgrí i Girona, que ve amb nou àlbum sota el braç i disposat a mostrar-se com és, pura ànima.

Rovira i Alexa Goddard actuaran el dissabte 12 a 2/4 d’1 del migdia i a les 5 de la tarda, respectivament, mentre que Rory and the Island i Víctor Branch ho faran el diumenge, en els mateixos horaris. Hi haurà una cinquena actuació, dissabte a les 6 de la tarda, que es donarà a conèixer el dijous 13 d’octubre.

El paisatge i la música es complementen al festival amb la gastronomia mitjançant una doble oferta: el Menú de la Posta de Sol i el Pica-Tasta. Una vintena d’establiments de restauració de Roses oferiran dissabte i diumenge un menú el preu del qual coincidirà amb l’hora de la posta del sol: 17,36€ el dissabte i 17,35€ el diumenge, mentre que sis locals seran a la zona del Pica Tasta, a la plaça de les Botxes, on s’hi podrà degustar tapes, esmorzars salats, vins i vermuts.