Posen en marxa el bitllet combinat TAV i TEISA per arribar al centre de Figueres

Millores d'accessibilitat a l'estació del TAV de Figueres

Estació Tren d'Alta Velocitat Figueres-Vilafant

Amb aquest acord es fomenta l’ús del transport públic i es potencia la intermodalitat entre mitjans 

Bitllet combinat
Estació Tren d’Alta Velocitat Figueres-Vilafant

El director gerent de TEISA, Àlex Gilabert, i el director general de Renfe Viajeros, Alberto García, han signat un conveni de col·laboració per comercialitzar el bitllet combinat ‘Figueres Centre Vila’. El nou producte inclou el bitllet en tren AVE i el bitllet d’autobús de TEISA que comunica el centre de Figueres amb l’estació de Figueres-Vilafant. Aquests títols de transport es podran adquirir a partir de començaments febrer a través del web www.renfe.com

Aquesta oferta intermodal facilita horaris garantits, un preu tancat i un bitllet únic d’origen a destinació que conté les dades d’ambdós trajectes.

Per desplaçar-se fins al centre de Figueres els viatgers de Madrid podran fer-ho des de 35,50 euros i els de Saragossa des de 41 euros. Pels serveis Avant+autobús el preu des de Barcelona serà de 21,50 euros i de Girona, de 8 euros.

Actualment hi ha 26 serveis diaris d’Alta Velocitat que donen servei a l’estació de Figueres Vilafant i que estan coordinats amb el servei de bus de Teisa per optimitzar el temps de viatge dels clients. Aquests serveis, que s’adjunten a continuació, són els que tindran el bitllet combinat (veure document adjunt).