És possible la conciliació de la vida laboral amb la vida familiar?

ERC Roses

Sobre la conciliació de la vida laboral amb la familiar ERC Roses organitza avui una xerrada-col·loqui al Casal del Pescador

ERC RosesAvui divendres, 1 d’ abril, la secció local d’ERC a Roses organitza una xerrada-col·loqui sota el títol “La Conciliació de la vida laboral i familiar”.

Un tema que en el que moltes famílies es veuen afectades a causa del ritme de treball i producció que pateixen les societats industrialitzades com la nostra.

L’encarregada d’explicar en primera persona la situació actual i quines mesures es poden prendre per a facilitar la conciliació entre treball i família serà Agnès Russiñol, ex diputada d’ERC al Parlament i Directora General de l’Institut Català d’Acollida i Adopció.

Russiñol ha estat l’encarregada de pilotar el tram definitiu i més decisiu de la Comissió parlamentària d’estudi per a la reforma horària a Catalunya, basant-se sempre en la millora de la convivència, del desenvolupament i del progrés social.

El grup de recolzament a l’alletament matern “Dona dóna” de l’Alt Empordà també intervindrà en aquesta interessant xerrada-col·loqui presentada per la Júlia López, coordinadora de l’ Àrea de Benestar Social a ERC Roses.

L’acte que tindrà lloc al Casal dels Pescadors, riera Ginjolers nº22 de Roses, s’iniciarà a les 19:30 hores.