Pot vèncer a cent homes, però no pot fer el mateix amb el seu punt feble, el nas

Entrades pràcticament exhaurides per veure a Cyrano de Bergerac, que arriba demà al Teatre de Roses de la mà de l’actor Lluís Homar

Per 9 butaques no s’ha penjat encara al Teatre de Roses el cartell “entrades exhaurides per veure demà a l’actor Lluís Homar en la pell de Cyrano de Bergerac en l’obra.

Lluís Homar es posa el nas de Cyrano de Bergerac aquest dissabte al Teatre de Roses en l’obra homònima ‘Cyrano’, una versió moderna, contemporània i actual d’aquest famós personatge amb un nas prominent, hàbil amb l’espasa com afilat el seu vers.

Dirigida per Pau Miró i acompanyat en el repartiment per Aina Sánchez, Albert Prat, Joan Anguera i Àlex Batllori, l’actor català presentarà demà dissabte a les 21 hores, aquesta obra on interpretarà Cyrano, un home que lluita contra la seva pròpia feblesa. Si bé és capaç d’enfrontar-se a cent homes i vèncer-los amb la seva espasa, no pot fer el mateix amb el seu punt feble, que no és un altre que el seu enorme nas.

Un personatge que Lluís Homar ja volia interpretar, ficar-se en el seva pell, després de se guardonat amb el Premi Butaca al Millor Actor de Teatre 2017, per la seva interpretació de Ricard III, un clàssic com Cyrano de Bergerac.

Si voleu disposar d’una de les entrades que encara queden lliures cliqueu AQUÍ per adquirir-la on line.