Nadal a Roses

Preacord de JxC, ERC i Gent del Poble per formar Govern a Roses amb Montse Mindan i Joan Plana compartint alcaldia

Pacte de Govern a Roses
Els cap de llista d'ERC-Ara Roses, Gent del Poble de Roses i Junts per Roses ja han signat l'acord de Govern

L’acord definitiu del pacte de Govern es podria tancar aquesta tarda en una nova reunió dels candidats de Junts, Montse Mindan, d’ERC, Joan Plana i de GdP, Fèlix Llorens

Pacte de Govern a Roses
Joan Plana, Fèlix Llorens I Montse Mindan formaran, a falta de la confirmació, equip de Govern a Roses

Després de d’una setmana de negociacions, els candidats de Junts per Roses, Montse Mindan, d’ERC-Ara Roses, Joan Plana, i de Gent del Poble de Roses, Fèlix Llorens van tancar ahir un preacord per formar Govern a Roses el propers 4 anys.
Aquest principi d’acord, segons un comunicat fet públic per les tres formacions inclou els eixos programàtics troncals a desenvolupar en període 2019-2013, així com també sobre la organització i la composició del govern municipal.

L’acord definitiu es podria tancar aquesta tarda, quan les tres formacions s’han emplaçat a un nova reunió per definir quines Àrees portarà cadascun dels 10 regidors que formaran part del nou equip de Govern de Roses, 4 de Junts per Roses, 4 d’ERC Ara Roses i 2 de Gent del Poble Roses.
Pel que fa a l’alcaldia, ViladeRoses ha pogut saber que serà compartida. A la reunió d’aquesta tarda es decidirà qui encapçalarà el Govern els dos primers anys,  Montse Mindan (JuntsxRoses) o bé Joan Plana (ERC), i qui ho farà els dos darrers de legislatura.  

Un cop les tres formacions hagin arribat a un acord definitiu seran les assemblees dels respectius partits polítics les que hauran de ratificar el pacte, per la qual cosa la confirmació del nou Govern de Roses per als propers quatre anys es podria demorar fins demà.