Predicció meteorològica pel pont de Sant Joan

meteocat

El pas d’una pertorbació durant avui divendres han deixat xàfecs a diversos punts de Catalunya. A partir de dissabte la situació meteorològica millorarà clarament

metepcat
Mapa de predicció del 23 de juny a la tarda

Una nova pertorbació ha escombrat avui Catalunya.. Les precipitacions s’han iniciat al matí per l’oest del país i s’han estès per diveros punts de Catalunya. A partir del vespre s’aniran restringint a la meitat est, alhora que minvaran fins a desaparèixer. Els xàfecs caiguts fins ara han estat  d’intensitat mitjana-forta en alguns punts del territori (més de 20 mm en 30 minuts) i han anat acompanyats de tempesta i calamarsa.

Dissabte la situació meteorològica millorarà considerablement. Al matí quedaran núvols al vessant nord del Pirineu i al litoral, però minvaran i acabarà assolellat arreu. A la tarda creixeran nuvolades al quadrant nord-est, on es podrà escapar algun ruixat.  La temperatura pujarà, sobretot a l’interior.

Diumenge es preveu una jornada assolellada al matí. A la tarda arribaran núvols que afectaran sobretot la meitat nord de Catalunya, i es preveuen algunes precipitacions al Pirineu i al quadrant nord-est. La temperatura seguirà en clar ascens arreu.

Dilluns de Sant Joan començarà amb núvols a la meitat nord de Catalunya i no es descarten alguns ruixats al Pirineu i a l’interior del quadrant nord-est. A la resta la nuvolositat serà variable però amb domini del sol, i no es preveuen precipitacions. La temperatura no patirà canvis significatius.

Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat