Predicció meteorològica per la Diada

Servei Meteorològic de Catalunya

Predicció temps durant la Diada a la tarda

La predicció indica una Diada variable, amb sol i núvols en general. Tot i això, es preveuen alguns ruixats aïllats, especialment durant les primeres hores del dia.

Servei Meteorològic de Catalunya
Predicció temps durant la Diada al matí

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que de matinada encara hi haurà xàfecs i tempestes localment forts que afectaran punts del sector central del litoral, tot i que el gruix de la precipitació estarà mar endins on s’acabarà desplaçant del tot amb el pas de les hores, alhora que s’anirà afeblint.

A partir de mig matí s’obriran clarianes, tot i que quedaran intervals de núvols al litoral i prelitoral, i farà sol a la resta. Durant la tarda creixeran noves nuvolades que podrien donar lloc a ruixats aïllats a punts de la meitat est de Catalunya.

La temperatura serà semblant o lleugerament més baixa, amb màximes que estaran entre 15 i 20 ºC al Pirineu i entre 21 i 26 ºC a la resta, localment més altes al sud.

Servei Meteorològic de Catalunya
Predicció temps durant la Diada a la tarda

El vent serà fluix i de component sud al centre del dia en general, tret de l’Empordà i de les Terres de l’Ebre, on la tramuntana i el mestral, respectivament, bufaran moderats.

 

El Servei Meteorològic de Catalunya manté activat un avís per intensitat de pluja fins les 12 TU de l’11 de setembre de 2013.