El primer premi de fotografia del concurs de fotografia del Patrimoni Comarcal se’n va cap a Banyoles

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

Els premiats amb el president del Consel Comarcal de l'Alt Empordà, Xavier Sanllehí, i la consellera comarcal d'Ensenyament,Montse Mindan

El passat dimecres es van lliurar, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà els premis del concurs de fotografia sobre el Patrimoni Comarcal

Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Els premiats amb el president del Consel Comarcal de l’Alt Empordà, Xavier Sanllehí, i la consellera comarcal d’Ensenyament, Montse Mindan

La sala d’exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà va ser l’escenari, dimecres passat, del lliurament dels premis de la18ª edició del Concurs de Fotografia del Patrimoni, organitzat per aquesta institució i que enguany ha tingut com a temàtica les escultures a les places públiques dels municipis de la comarca. En total s’han presentat al concurs una trentena de fotografies.

Els guanyadors del concurs han estat els següents:

  • Primer premi: Miquel Planells i Saurina, de Banyoles, per la fotografia “Plaça de Catalunya de Figueres”. Dotat amb 800 euros i trofeu.
  • Segon premi: Ricard Pey i Bosch, de Figueres, per la fotografia “Avió a la mà”. Dotat amb 300 euros i trofeu.
  • Tercer premi:Francisco Bazlán Jiménez, de Figueres, per la fotografia “Monument a l’exili”. Dotat amb 150 euros i trofeu.

El jurat del concurs ha estat format pel president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí, la vicepresidenta i consellera comarcal d’Ensenyament, Montserrat Mindan el conseller comarcal de Cultura, Joan Heras, la fotògrafa i documentalista Sandra Genís i el cap de Comunicació del Consell, Josep Maria Bernils. La tècnica de Cultura i Ensenyament, Maria Teresa Genís, va intervenir com a secretària del jurat.

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà convoca des de fa 18 anys el Concurs de Fotografia del Patrimoni de l’Alt Empordà, una iniciativa cultural que amb el pas del temps ha esdevingut un dels concursos fotogràfics amb més participació de la demarcació de Girona. L’exposició de totes les fotografies participants es podrà visitar fins al 7 de gener de 2014 durant l’horari habitual d’obertura al públic de les oficines del Consell, és a dir, de les 9 a les 17 hores els dies laborables.