‘Prendre Partit’, dirigida i protagonitzada per Josep Maria Pou, aquest dissabte al Teatre de Roses

Teatre Municipal de Roses

Josep Maria Pou, director i protagonista de 'Prendre partit'

Aquest dissabte 11 d’abril a les 21 hores el Teatre Municipal de Roses acull l’obra ‘Prendre Partit’

Teatre Municipal de Roses
Josep Maria Pou, director i protagonista de ‘Prendre partit’

Escrita per Ronald Harwood l’obra és una reflexió entorn a l’eterna confrontació entre cultura i poder, entre art i política, que convida l’espectador a ‘prendre partit’.

Berlín, 1946, una ciutat destruïda com a conseqüència de la guerra. Destrucció, desorientació, mort: la fi d’una etapa. Assistim als prolegòmens i investigacions preparatòries per al judici que durà a terme la Comissió anti-nazi per als Artistes. El comandant Steve Arnold, a la seva vida civil inspector d’assegurances, rep l’encàrrec d’investigar les implicacions del director d’orquestra Wilheim Furtwängler acusat de col·laboracionisme amb el règim nazi durant la segona Guerra Mundial.

L’acció ens situa abans del judici de Nuremberg, durant les investigacions que tingueren lloc per esbrinar la implicació d’alguns artistes amb el nazisme. El director d’orquestra Wilheim Furtwängler es defensa d’una acusació de col·laboracionisme perquè el seu treball musical va ser admirat i emprat d’estandard pel règim nazi.

El text aborda l’Alemanya post-nazi de 1946 i pretén involucrar a l’espectador com a part i testimoni d’un judici obert que presenta dues actituds absolutament oposades davant la terrible realitat política del Tercer Reich.

Venda d’entrades      

Les entrades per a la representació ja es poden adquirir anticipadament al preu de 20 € a la secció de venda d’entrades de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, situada a la plaça de Catalunya, 12 (1r pis de la Casa Mallol-), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

Direcció: Josep Maria Pou

Intèrprets: Josep Maria Pou | Andrés Herrera | Sandra Monclús | Anna Alarcón | Pepa Blasco |Sergi Torrecilla