Tot preparat per començar el curs 2016-17a la Piscina de Roses amb un ampli programa d’activitats

Piscina Municipal de Roses

Hi ha 300 places disponibles per a les inscripcions que començaran el 13 de setembre

Piscina Municipal de RosesLa Piscina de Roses ofereix un ampli programa d’activitats per al curs 2016-17. Per una banda, hi són els cursos d’activitats aquàtiques, dirigits per a persones de totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons i d’aigua joc fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar, domini del medi aquàtic, natació esportiva i natació sincronitzada.
A més, es continua oferint els programes de salut d’activitat aquàtica per a gent gran i activitat terapèutica d’esquena.
Els cursos comptaran enguany amb 300 places disponibles i les inscripcions s’iniciaran el 13 de setembre.

I per l’altra part, i com ja és habitual en els darrers anys hi ha el Pack Fitness, el qual presenta l’oferta més àmplia i diversificada: 23 tipus diferents d’activitats, diverses franges horàries, per a tots els gustos i 84 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic, com poden ser les actuacions cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic o preventives a través d’activitats ja conegudes com el TRX®, l’Spinning®, la Zumba®, l’aiguagim, l’aerodansa, la tonificació, el Pilates, els estiraments, el Power disc, o la Body mind, entre d’altres.

Si l’any passat el Bosu® i el Bosu 3D Xtreme® varen ser les novetats, aquest any el protagonisme se’l portarà el Cross Gym i el Kangoo Power®, a més d’alguna sorpresa que arribarà durant el curs…

Cal remarcar que tot i que l’inici dels cursos està previst per al 3 d’octubre i el Pack Fitness entrarà en funcionament el 15 de setembre.
A partir d’aquestes dates d’inici es segueix un calendari únic que podeu consultar a la web de la Piscina o al programa d’activitats que podeu recollir a la recepció de la instal·lació municipal aquàtica.
Cal destacar que del 15 de setembre a l’1 d’octubre, l’oferta del Pack fitness és de 65 sessions setmanals i es continua amb la programació del trimestre d’estiu, i que a partir del 3 d’octubre ja entra en funcionament la programació completa amb totes les novetats del curs 16-17.

Pel que fa a les inscripcions, s’han programat dos períodes:

  • Preferencial: 13 i 14 de setembre. S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants en un curs durant els tres trimestres 2015-2016 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2016.
  • General: a partir del 15 de setembre. Per a la resta de persones interessades.

El calendari d’activitats, estructurat en tres períodes trimestrals, els horaris i les altres informacions d’interès les podeu trobar al programa d’activitats que podeu recollir la recepció de la Piscina o a través de la seva pàgina web.