El present i futur del món de a bici està a Roses, amb Bicis a Punt i les seves bicicletes elèctriques

Bicis a Punt

Motor elèctric Yamaha equupada en una bicicleta HaiBike, la més prestigiosa d'Europa

Les bicicletes elèctriques, que té a disposició dels seus clients Bicis a Punt, obre les portes del món del ciclisme a qualsevol persona, de qualsevol edat i qualsevol condició física

Bicis a Punt
Bicis a Punt es troba situada a la Gran Via Pau Casals, nº 225, al costat dels Cinemes Roses

Bicis a Punt, la botiga de referència en el món de la bicicleta a Roses també representa el present i el futur pel que fa a les bicicletes elèctriques.

Ens expliquem. És evident que no tothom és dedica al  ciclisme com a professional, com per exemple Alberto Contador. Com és ben cert que no tothom té la capacitat de patiment que en té el rosinc Juan M. Fernández, en Ferdy, per anar des de Roses a Sevilla o Santiago de Compostela en bicicleta, ni la condició física d’Anicet Díaz per pedalar fins a Jerez.

Veure el món d’una altra manera

I a Bicis a Punt, més ben dit, el seu gerent, en Mike Miralles, sabent que la societat és cada cop més sedentària, ha apostat per oferir entre la seva gama de bicis, les bicicletes elèctriques. Unes màquines amb les que qualsevol persona, de qualsevol edat i qualsevol condició física pot fer turisme mentre cuida de la seva salut pedalant de manera suau, confortable, exercitant el seu cor de manera agradable.

Bicis a Punt
Amb una bicicleta elèctrica, com a aquesta de la foto, podem combinar turisme i esport d’una pespectiva diferent a la que hem conegut sempre

I una manera agradable de fer turisme és poder gaudir del paisatge tranquil·lament, veure indrets i, perquè no, països, des de la perspectiva que dóna una bicicleta elèctrica.

S’ha de destacar que en aquestes bicicletes, tot i portar un motor elèctric, s’ha de pedalar per a que funcionin. El motor és un assistent del pedaleig del ciclista per a que aquest no hagi de fer esforç. Les cames s’han de moure i així moure’m el cor, però d’una manera suau. D’una forma que qualsevol persona, de qualsevol edat i qualsevol condició física podria pujar fins al monestir de Sant Pere de Rodes sense cap mena de problema per a la seva salut o condició física, al contrari, millorarà.

I no ens oblidem de les elèctriques de BTT, amb la que pots recórrer el Parc Natural del Cap de Creus sense patir si es tindrà forces per tornar a casa.

Primeres marques, primer preus

Quan parlem de primeres marques de bicicletes elèctriques a Bicis a Punt estem parlant de les més prestigioses del mercat. Pel que als motors que incorpora la bici, en Mike Miralles treballa només amb Bosch, tecnologia alemanya, i Yamaha, tecnologia japonesa.

Bicis a Punt
Motor elèctric Yamaha equipat en una bicicleta HaiBike, primera marca a Europa

Motors que permeten a l’usuari una gran autonomia, fins arribar als 160 quilòmetres. Motors que quan s’han de carregar es pot fer en qualsevol endoll de casa nostra, ja que els carregadors són estàndard, com si fos un de mòbil, per exemple. I en només 4 hores i mitja el motor està carregat al 100 x 100.

Les marques més prestigioses en quant motor ofereix Bicis a Punt, però també les millors en quant a bicicletes, ja que en Mike només en té les millors. HaiBike, va ser de les primeres que van apostar fort per la bicicleta elèctrica a Europa, sent avui la més ben considerada a nivell europeu. I Speciallized, marca reconeguda a nivell mundial per part dels professionals del ciclisme, i que ara també ha entrat en el món de la bicicleta elèctrica.

En Mike, no s’està de punyetes. Ofereix qualitat. I això ho poden ratificar els seus clients. Però també, i sense que estigui renyit amb la qualitat, ofereix preus raonables.
Així, a Bicis a Punt podem tenir una bici elèctrica de qualitat per uns 2.000 euros. Una quantitat que el responsable de la botiga de referència de les bicicletes a Roses, considera que és el mínim per oferir una bicicleta amb garanties.

Si la trobeu més barata, minvarà la seva qualitat, segur.

Bicis a Punt, amb les seves bicicletes elèctriques, ofereix l’oportunitat a tothom de gaudir, amb majúscules, del món de la bicicleta.