Es presenta BNI FUTUR a l’Alt Empordà, el grup de ‘networking’ més gran del món

BNI FUTUR
BNI FUTUR es va presentar a l'Auditori Narcís Monturiol de Figueres

Més de 120 persones van assistir a la presentació i llançament del primer grup de BNI FUTUR a l’Alt Empordà

BNI FUTUR
BNI FUTUR es va presentar a l’Auditori Narcís Monturiol de Figueres

BNI (Business Networking Internacional), l’organització de negocis més gran del món present a 70 països i amb més de 200.000 membres i amb 8.000 grups locals d’empresaris que es donen suport globalment, ja està present a l’Alt Empordà. El primer grup alt empordanès s’ha batejat amb el nom de BNI FUTUR i està format per 31 empreses i professionals alt empordanesos de sectors molt diversos.

I ahir dimecres va tenir lloc a l’Auditori Narcís Monturiol de Figueres la presentació d’aquet grup a l’Alt Empordà, que va aplegar a empresaris i professionals de molts sectors de la comarca.

Després de la presentació, les més de 120 persones que van participar a l’acte, entre els quals hi havia autoritats, empresaris i professionals de l’Alt Empordà, van poder portar a terme una sessió de ‘networking’ amb els professionals que integren aquest primer grup de BNI a la comarca.

D’aquesta manera, els assistents van aprofitar per obrir  noves vies de col·laboració i negoci.

Els 31 membres del primer grup de BNI a l’Alt Empordà són professionals d’àmbits molts diversos que a partir d’ara es reuniran setmanalment cada dimecres a partir de les 6.45 hores del matí per fer networking de manera local i donar-se suport de manera global.