Es presenta el Dia de la Musica i la Fira del Disc de Roses

Dia de la Musica i Fira del Disc de Roses
De esquerra a dreta: Guillem Camós, Montse Mindan, Francesc Giner i Xavi Gorro durant la presentació del Dia de la Musica i la Fira del Disc de Roses

El proper dissabte 18 de juny arriba a Roses una nova edició del Dia de la Música

Dia de la Musica i Fira del Disc de Roses
De esquerra a dreta: Guillem Camós, Montse Mindan, Francesc Giner i Xavi Gorro durant la presentació del Dia de la Musica i la Fira del Disc de Roses

Aquest matí s’ha presentat el Dia de la Música de Roses, que arriba a la seva quarta edició, juntament amb la 2ª Fira del Disc. Dues accions musicals complementàries en les que es combinaran concerts en directe amb un mercat de primera i segona mà del disc, i que com ja va avançar viladeroses.cat convertirà Roses en la capital de la música el proper 18 de juny.

Una jornada musical que esdevindrà en un dia “de cultura, perquè música és cultura en majúscules, i per tant agrair als que en el seu dia ens van fer aquesta proposta”, en la que participaran molts grups locals, “i per tant serà una oportunitat per a que els pares, avis i amics puguin venir a veure’ls, ja que normalment els musics es van a tocar a fora i la seva gent més propera no els poden seguir”, ha destacat l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan durant la presentació que ha portat a terme juntament amb el el regidor de Cultura, Francesc Giner, l’organitzador, Xavi Gorro i el jove music, Guillem Camòs.

Giner ha volgut fer una crida per a que tothom “s’apropi el 18 de juny a Roses, perquè per la qualitat dels músics que hi actuaran ja val la pena apropar-se al nostre poble per gaudir dels concerts”.

Uns concerts, a diferència de l’any passat, se celebraran per la tarda “perquè pel matí, degut a la calor és insuportable, tant pels músics com pels espectadors, celebrar qualsevol tipus d’actuació a l’aire lliure”, ha manifestat l’organitzador i responsable de Duel de Guitarres, Xavi Gorro.

I Guillem Camós és el jove music de Vilafant que va guanyar la 1ª edició del Duel de Guitarres de Roses celebrat a la Festa Major de Roses 2014. Un premi que va ser la llançadora “per fer el meu primer CD que vaig treure amb 17 anys al desembre de 2015 i que el presentaré durant el Dia de la Música”.

La festa començarà a partir de les 10 h amb la Fira del Disc, on es podran trobar diferents parades de compra i venda de disc nou i de segona mà. Fira que es desplaçarà aquest any fins a la Riera Ginjolers, que també acollirà l’escenari principal del Dia de la Música.