Es presenta a Roses un llibre de postals de la Costa Brava de mitjans del segle passat

"Costa Brava Postals 1960-1970"

El llibre "Costa Brava Postals 1960-1970" es presentarà a la sala Cortijo de Roses

El llibre, titulat “Costa Brava Postals 1960-1970”,  és un recull fotogràfic a tot color de Jordi Puig, que permet comprendre una època i un fenomen de masses

"Costa Brava Postals 1960-1970"
El llibre “Costa Brava Postals 1960-1970” es presentarà a la sala El Cortijo de Roses

La sala El Cortijo de Roses acollirà demà divendres, a les 20 hores, la presentació-espectacle del llibre del fotògraf Jordi Puig “Costa Brava Postals 1960-1970”.

El llibre, que va sortir publicat el passat mes de juny, és un recull d’imatges, totes en color, que permet comprendre l’època de la dècada dels 60, i demà el mateix autor, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, presentarà el seu treball en un lloc molt especial, El Cortijo de Roses, una mítica sala de flamenc i dansa espanyola dels anys setanta que s’ha mantingut igual fins ara, com aturada en el temps.

El seu propietari actual és Paco de Lucio, ballarí, coreògraf i personatge que apareix a moltes postals d’aquella època de la Costa Brava, i que explicarà la història de les mateixes durant la presentació del proper divendres. D’aquesta manera, un dels personatges del llibre es convertirà en presentador del mateix. A més, un cop acabada la presentació, la seva companya oferirà als assistents l’espectacle ‘Fiesta Baile’.