Presentació a Roses del Full de Ruta de l’Assemblea Nacional Catalana

Full de Ruta de l’Assemblea Nacional Catalana

El Full de Ruta de l’Assemblea Nacional Catalana serà presentat i explicat el proper divendres 30 de maig

Full de Ruta de l’Assemblea Nacional CatalanaLa presentació i posterior explicació del Full de Ruta de l’Assemblea Nacional Catalana, que es portarà a terme el proper divendres 30 de maig a les 20.30 hores al Teatre Municipal de Roses, anirà a càrrec d’en Pere Pugés, cofundador de l’ANC i membre del Secretariat, i de Roser Loire, coordinadora de les assemblees territorials i membre del secretariat.

Els destinataris d’aquest acte som tots els membres de ple dret, simpatitzants i col.laboradors de l’ANC a l’Alt Empordà.

Després de l’aprovació del full de ruta a l’Assemblea de Tarragona i de les eleccions al Secretariat, l’Assemblea Nacional Catalana encara l’any decisiu del procés amb tota la força i confiança del moviment social que ens ha portat on som.

Conscients que cal encara treballar dur per assolir la independència, la secció territorial de l’ANC de Roses fa una crida als rosincs perquè assisteixin divendres per a conèixer de primera mà tots els projectes i reptes que està preparant l’Assemblea Nacional Catalana.