Presentació del llibre ‘Del Congrés estant’ de l’exdiputat d’ERC Joan Olòriz a Roses

‘Del Congrés estant’, de Joan Olòriz

‘Del Congrés estant’ narra les experiències de Joan Olòriz durant 4 anys com diputat d’ERC per Girona al Congrés

L’exdiputat d’ERC al Congrés dels Diputats i historiador Joan Olòriz, presentarà el dimarts 28 de gener a les 19:30 h a la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses el llibre ‘Del Congrés estant’.

Després de quatre anys al Congrés com a diputat d’ERC per Girona, Joan Olòriz recull les seves experiències en aquest llibre, editat per Curbet Edicions i amb pròleg de Joan Tardà.

‘Del Congrés estant’ serà presentant pel mateix autor, i comptarà amb la participació del senador republicà Jordi Martí i de la presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana a Roses Fany Poza.

Joan Olòriz 
Joan Olòriz i Serra (Barcelona, 23 de gener de 1954) va ser diputat al Congrés dels Diputats en la XI i XII legislatures.

És llicenciat en Filosofia i Lletres, per la universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat com a professor de secundària i com a catedràtic a l’institut Santiago Sobrequés de Girona.

Militant del PSUC des de 1971 i posteriorment d’ICV, fou elegit regidor de l’ajuntament de Girona a les eleccions municipals de 1999 per ICV i des de 2000 en va ser el portaveu del grup municipal. El 2007 exercir com a segon tinent d’alcalde i regidor de polítiques socials i cooperació.

A les eleccions generals espanyoles de 2015 i 2016 fou elegit diputat per Girona com a independent dins la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya.